Opinie

hologramy legitymacja els
Przeczytaj recenzje naszych klientów.
Zapoznaj się ze wszystkimi ostatnimi opiniami napisanymi przez naszych klientów.
Mamy nadzieję że to pomoże Ci podjąć decyzję.

Jeżeli dokonywałeś już zakupu, możesz również napisać swoją opinię.
Napisz swoją recencję
Jakub Jakubowski
06.11.2019
Cieszę się z udanego zakupu. Transakcja przebiegła pomyślnie.
Alex
04.11.2019
Dziękuję za szybką wymianę uszkodzonej naklejki, dołączy do pozostałych , wszystko OK.
Aga
30.10.2019
Bardzo dziękuję przesyłka dotarła, a hologram już na miejscu. Tak, że spokojnie mogę polecić sprzedającego.
Tomasz
28.10.2019
Wszystko bardzo fajnie tylko , że Pocztą szło nie 2 dni ale aż 4 dni . Poza tym faktem - pozytywnie
Paweł
25.10.2019
Ocena : 5 / 5 , wszystko ok. Zamówienie zostało dostarczone, wszystko sprawnie, bezproblemowo tak jak zawsze.
Igor
20.10.2019
Wymieńcie przewoźnika kurierskiego . Jeśli wybieram przesyłkę kurierską to chciałbym , aby zadzwonił przed przyjazdem. Może mnie nie być w domu na przykład ? No i właśnie tu sie dowiaduje, że kurier już był.
Michaś
11.10.2019
Wszystko zgodnie z opisem na stronie. Mogę polecić...
Adam
10.10.2019
Duży pozytyw bo dostałem hologram z numerem a nawet nie wiedziałem że jest on teraz obowiązkowy. Pewnie gdzie indziej dostałbym bez i miałbym problemy.
Tomik
25.09.2019
Z hologramem który dostałam wszystko ok. identyczny , ale czas dostawy... dlatego tylko czwóreczka. Choć to nie pierwszy zakup tutaj..
Kolekcjoner
15.05.2019
Naklejki zgodne z opisem - pasują do reszty kolekcji. Liczę na rabat w następnym semestrze.
Milena
28.04.2019
Chciałabym napisać dobrą opinię ale nie do końca mogę. Na odpowiedź musiałam czekać ponad tydzień. Choć z naklejką istotnie wszystko w porządku. Proponuje poprawić jednak kontakt.
" Koniecznie należy zawsze sprawdzać folder SPAM. Czasem nasze wiadomości trafiają właśnie do tego folderu, przez to może wydawać się, że kontakt jest utrudniony. "
Wojtek
14.04.2019
To nie pierwszy zakup tutaj i jak zwykle wszytko OK. Szkoda tylko że skończyły mi sie miejsca już na blankiecie.
Piotr
02.04.2019
Miłe zaskoczenie, bo faktycznie zamówienie zrealizowane w 24h. Wieczorem zamówiłem a następnego dnia już miałem nowy hologram, wiec duży plus :-)
Tomasz
03.04.2019
Mega szybko dostałem naklejkę - następnego dnia. Bardzo dziękuję. Mogę bez dwóch zdań polecić.
Mareczek
30.03.2019
Szybko, fajnie i w ogóle :-) Moja ocena 5/5.
Michał
18.03.2019
Transakcja zakończona powodzeniem. Dziękuję. Szkoda, źe ze względu na wiek to już niestety ostatni raz.
Katarzyna
01.03.2019
Przesyłka z nową naklejką dotarła. Wszystko ok, jak zawsze. Napiszę ponownie w następnym semestrze.
Marzenka
15.02.2019
Wszystko, ok - i like it.
Adriano
28.11.2018
Ponownie zadowolny z zakupu, dziękuję za udaną transakcję.
Michał
05.11.2018
Hologramy zostały dostarczone, wszystko sprawnie, bezproblemowo. Pewnie będę zainteresowany też w następnym semetrze.
Wojciech
02.11.2018
Wszystko OK, zamówione - dostarczone - naklejone :-) Bedę wracał po kolejny w następnym semestrze.
Adrianna
27.10.2018
Nie do końca już ufam takim stronom internetowym, bo raz już zostałam oszukana. Ale tym razem jestem miło zaskoczona. Naklejka faktycznie przyszła i wszystko było jak należy.
Kuba
11.10.2018
Jestem zadowolony z zakupu, mogę polecić innym.
Monika
03.10.2018
Ogólnie moge polecić, naklejki identyczne, choć dość długo czekałam. No cóż ale to wina poczty. No żeby list szedł do odbiorcy 7 dni ??
Joanna
15.09.2018
I like it . Z naklejkami wszystko ok, nie różnią się od innych z legitymacji. Fajnie, bo zakupy w innym sklepie bardzo mocno mnie rozczarowały, ze względu na jakosć hologramu.
Aleksandra
07.07.2018
Zbyt długi czas oczekiwania na zamówienie. Rozumiem że wakacje, ale przydałaby się jakaś informacja czy sklep działa, bo człowiek nie wie, czy dostanie hologram czy nie!
Kati
24.06.2018
Naklejki ELS dotarły, nie mogę powiedzieć nic złego. Kolejny zakup stałej klientki.
Kolekcjoner
13.04.2018
Jako kolekcjoner długim stażem, mogę potwierdzić, że wszystko jest ok. Hologramy takie same, a wysyłka szybciutka.
Seba
04.04.2018
Dobra jakość hologramów. Bardzo szybka dostawa! Aż byłam zdziwiona. Szacun .
Grzegorz
28.03.2018
Kolejny raz kupuję i kolejny raz wszytko ok. szybki kontakt, szybka wysyłka. Wzorcowa transakcja.
Bartłomiej
16.03.2018
Hologramy takie same jakie mam na legitymacji , więc polecam!
Zadowolona
20.12.2017
Bardzo rzadko wystawiam opinie, ale muszę. Przesyłka zaginęła choć podobno to się żadko zdarza, padło na mnie. Bez prblemu tego samego dnia, po wymianie email zostałą wysłana kolejna naklejka. Naprawdę duży plus!
Vadim
28.11.2017
OK - polecam.
Piotrek
16.11.2017
Mogę potwierdzić Hologramy takie same. Bo jak kupowałem u innego sprzedacy poprzednio, to przyszedł SYF !
Mailo
05.11.2017
Mój pierwszy zakup, ale jestem bardzo zadowolona. Macie kolejnego klienta!
Kasia
29.10.2017
Wszystko dotarło, wszystko jak powinno być. Wystawiam 5/5
Tomasz
31.07.2017
Troche za drogo jak na środek wakacji. Myślę że naklejka powinna być tańsza. Ale jakość OK, w porządku. Aha i czemu jest tak droga wysyłka? Allegro ma jakoś tańsze packzomaty.
Dominik
05.04.2017
Moge polecić. Szkoda tylko, że zdecydowałem się tak późnio na kolekcjonawanie hologramów.
Adamo
31.07.2017
Kupiłam hologram i musze napisać że jest taki sam jak reszta. Tylko troche drogo ...
0
Klientów
0
Zamówień
0
Recenzji
Napisz swoją opinię
Jeżeli dokonywałeś zakupu w naszym serwisie, zostaw swoją recenzję.

Pozostawiając komentarz, przekazujesz nam informację, czy jesteś zadowolony z zakupów naszym serwisie. Dzięki temu również, inni klienci będą mogli łatwiej podjąć decyzję. Każda opinia jest dla nas ważna, dzięki temu wiemy co jeszcze powinniśmy poprawić.

Możesz także przeczytać ostatnie recenzje napisane przez naszych klientów.
Przeczytaj wszystkie opinie
Jakość hologramów:
Szybkość wysyłki:
Czas odpowiedzi:
Ocena całkowita:
Dowiedz się więcej o naklejkach ELS
Zobacz z bliska wszystkie zdjęcia oferowanych hologramów ELS i dowiedz się o nich więcej.
Przejdź do naszej galerii.
Galeria
Aktualności
Interesujące i ciekawe wiadomości ze świata studiów.
Wszystkie aktualności na temat studiowania, naklejek els, ulg i zniżek studenckich oraz
legitymacji studenckich i potwierdzających ich ważność hologramów els.